En økonomisk og miljørigtig løsning

Genbrugsspuling benyttes, når der er brug for effektiv spuling / højtryksspuling af f.eks. kloakrør og ledninger. Effektiv spuling af kloakrør kræver betydelige mængder af vand, for at kunne transportere sand m.m.

Økonomisk og miljørigtig løsning
Genbrugsspuling er den mest økonomiske og miljørigtige løsning til større opgaver, da en genbrugsbil opsuger og genbruger spulevandet og reducerer derved vandforbruget med op til 80% på en dag. Dette giver en større effektivitet på mindre tid = miljømæssig og økonomisk gevinst.

Genbrugsbilen genbruger spulevandet, og kan derfor færdiggøre en opgave, uden at skal forlade opgaven for at hente vand.

 

Vi udfører genbrugsspuling af kloakledninger i alle størrelser.
Med spuleslanger på op til 300 m. og tryk på 0-180 bar samt vandmængde på 470 L/min. – klarer vi alle typer opgaver.

Vi udfører genbrugsspuling / højtryksrensning af bla.:

  • Kloak og brønde
  • Kloakledninger
  • Drænledninger
  • Hovedledninger

Vi anvender desuden også vores genbrugsspuler til rodskæring, hvor der er behov for at fjerne rødder og aflejringer, der blokerer kloaksystemet.

Eksperter i Genbrugsspuling.

Vi er eksperter i spuling af kloakker og udfører dagligt mange forskellige opgavetyper. Vi garanterer dig altid at opgaven udføres af erfarne og veluddannede montører, og kvaliteten er den bedste. Vi udfører opgaven til tiden og efter gældende regler.

Vores genbrugsbil kører dagligt over hele Sjælland, Vestsjælland samt i lokalområderne Sorø, Slagelse, Skælskør, Korsør, Næsted, Ringsted, Haslev og Køge. Vi kører også i andre geografiske områder, så ring endelig for at høre om vi er i nærheden af dig.

 

Hvad prisen for spuling med genbrugsbil er afhænger helt af opgavens omfang, så ring til os og lad os høre hvad det drejer sig om. På den måde kan vi også hjælpe dig med at få løst problemet bedst muligt, vejlede dig, og give dig en konkurrencedygtig pris.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med en beskrivelse af opgaven, og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du finder vores kontaktformular her

Med vores døgnservice løser vi opgaverne, når problemet opstår – så ring på 57849040.

Vi udfører ligeledes industrispuling – og er altid klar til at løse dine kloakproblemer.

SVS er ikke længere væk end telefonen.