Rodskæring og beton fræsning i kloakrør Ø75 – Ø800 – udføres med professionelt rodskæringsudstyr

Rødder fra træer og buske kan trænge ind i kloakledninger og afløb, og det kan skabe problemer.

Vi tilbyder rodskæring og udfræsning af rødder og aflejringer i kloakrør. Rodskæring er effektivt, og kan spare dig for dyre opgravninger.

Vi har rodskærer til stort set alle almindelige rørdimensioner, og vi laver dagligt rodskæring, og kan derfor sikre dig om, at opgaven udføres af erfarne fagfolk.

Det kan der være mange forskellige grunde til. Der kan være rødder eller aflejringer i kloakrørene, der kan være årsagen til, at din kloak stopper. Aflejringer kommer med årene af fedt, sæberester og kalk, og vi kan med en speciel rodskærer- eller betonfræser, effektivt fjerne disse.
I nogle tilfælde kan det være en fordel at kombinerer rodskæring med en TV-inspektion.

Skal dine kloakrør repareres, samarbejder vi med flere autoriserede kloakmestre, de kan hjælpe dig med reparation af kloakrørene.

Betonfræser

Har du beton i dine kloakrør har vi en betonfræser, som kan anvendes i rørdimensioner fra Ø200 – Ø350. Har du beton i dine kloakrør kan det ikke spules væk, men det kræver at det fræses ud. På nedenstående video kan du se, hvordan vi arbejder med vores betonfræser sammen med vores samarbejdspartner, som laver TV-inspektionen.

 

Hvad prisen på rodskæring og på betonfræsning er, afhænger helt af opgavens omfang, så ring til os og lad høre hvad det drejer sig om. På den måde kan vi også hjælpe dig med at få løst problemet bedst muligt, vejlede dig, og give dig en konkurrencedygtig pris.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med en beskrivelse af opgaven, og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du finder vores kontaktformular her