Er du i tvivl om din olietank overholdes gældende regler – vi kan hjælpe dig med et svar

Vi har mange års erfaring i at tømme, rense og afblænde olietanke – både til private kunder, erhvervskunder og offentlige myndigheder.

Er din tank blevet for gammel, skal den sløjfes og afmeldes hos kommunen. Går du med tanker om at sælge dit hus, vil det være en fordel for dig at have oplysninger om din olietanks alder og placering. I forbindelse med hushandler er købers rådgiver typisk meget opmærksom på olietanke, hvis den fremgår af BBR.

Ofte vil køber kræve, at olietanken afmeldes BBR, hvilket kræver at den bliver sløjfet.

Det kan vi hjælpe dig med.

Ved sløjfning bliver olietanken tømt for rest indhold, spulet og afproppet, så der ikke efterfølgende kan fyldes produkter på tanken. Der bliver udstedt en tankattest på det udførte arbejde, så tanken kan afmeldes i BBR.

Nogle kommuner har særlige krav til afblænding af olietanke, så det vil være en god ide at kontakte kommunen herom.

Er der krav om at tanken skal sand- sten eller betonfyldes så læs her

Er der tvivl om olieforurening omkring tanken, kan vi lave en jordprøve.

Alt efter tanktype og fabrikat er der forskellig levetid på tanken. Overskrides tankens levetid, og er din tank ikke afmeldt korrekt, kan du få problemer hvis der sker olieudslip fra tanken, og der sker en forurening.

Er du i tvivl om din tanks aldersgrænse er du velkommen til at kontakte os.

SVS sløjfer olietanke i henhold til den gældende Olietankbekendtgørelse 1257 af 27.11.2019.

Prisen for sløjfning af din olietank afhænger af tankens størrelse. Vi har en fast pris på sløjfning af olietanke, så ring til os for at høre hvad din pris er.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med en oplysning om tankens størrelse og beliggenhed, og vi kontakter din hurtigst muligt. Du finder vores kontaktformular her.