Vi er eksperter i slamsugning

Vi udfører dagligt mange forskellige typer af opgaver indenfor slamsugning og spuling, herunder også opsugning og transport af alt fra samletanke og vejbrønde, samt olie/benzin og kemikalier.

Du er altid garanteret professionelt kvalitets arbejde, udført af veluddannede og erfarne fagfolk – der udfører opgaven til tiden og efter alle gældende regler. Vi kører når du har problemet.

Ønsker du en aftale om tømning af tank, brønde, sandfang eller lignende, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Vi udfører slamsugning, tømning og rensning af bl.a.:

Med vores moderne slamsugere, kan vi flytte op til 24 m3 af gangen ved én  transport. Vores slamsugere er ADR godkendte til at måtte transportere stort set alle typer af væsker. Det er muligt, at gøre vores biler næsten 100 % rene inden transport, hvilket er en meget vigtig detalje i de tilfælde, hvor der stilles høje krav til renligheden af et produkt – såvel under som efter transport.

 

Vores biler kører dagligt over hele Sjælland, Vestsjælland samt i lokalområderne Sorø, Slagelse, Skælskør, Korsør, Næsted, Ringsted, Haslev og Køge. Vi kører også i andre geografiske områder, så ring endelig for at høre om vi er i nærheden af dig.

 

Hvad prisen på slamsugning og spuling er afhænger helt af opgavens omfang, så ring til os og lad høre hvad det drejer sig om. På den måde kan vi også hjælpe dig med at få løst problemet bedst muligt, vejlede dig, og give dig en konkurrencedygtig pris.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med en beskrivelse af opgaven, og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du finder vores kontaktformular her

Med vores døgnservice løser vi opgaverne, når problemet opstår – så ring på 57849040

SVS er ikke længere væk end telefonen