SVS udfører professionelt kloakservice og løser dine kloakproblemer når de opstår

Vi hjælper både privat og erhverv

Vi løser alle typer af opgaver inden for kloakservice til både private og erhvervskunder. Vores dygtige og løsningsorienterende medarbejdere er altid klar til at servicere dig, og vi sikrer dig altid en god kvalitet. Vi har stor erfaring i udførelse af kloakservice, og vores erfaring bygger på 40 år i branchen. Så har du problemer med din kloak, kan vi tilbyde dig hjælp, da vi tilbyder alle typer af services inden for kloakservice.

Vores biler kører dagligt over hele Sjælland, Vestsjælland samt i lokalområderne Sorø, Slagelse, Skælskør, Korsør, Næsted, Ringsted, Haslev og Køge. Vi kører også i andre geografiske områder, så ring endelig for at høre om vi er i nærheden af dig.

Vi tilbyder

 

 

Kloakservice særligt til erhvervskunder

Vi yder kloakservice til virksomheder, offentlige institutioner og kommuner, hvor der kræves regelmæssigt spuling, eftersyn og slamsugning.

Det kan være

 

Kræves der dokumentation til miljømyndighederne, sørger vi selvfølgelig for det.

Du kan med fordel lave en serviceaftale med os. Læs mere her

Hvad prisen på kloakservice er afhænger helt af opgavens omfang, så ring til os og lad høre, hvad det drejer sig om. På den måde kan vi også hjælpe dig med at få løst problemet bedst muligt, vejlede dig, og give dig en konkurrencedygtig pris.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med en beskrivelse af opgaven, og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du finder vores kontaktformular her

Med vores døgnservice løser vi opgaverne, når problemet opstår – så ring på 57849040.

SVS er ikke længere væk end telefonen.