Historien fra traktorslamsuger til en topmoderne flåde af effektive slamsugere

Fra traktorslamsuger til topmoderne flåde af effektive slamsugere

Siden Ellen og Jens Peter Hansen som 1. generation startede op i 1974, har virksomheden udviklet sig fra service med almindelig slamsugning og spuling – til et topmorderne slamsugerfirma.

Lars er i dag 2. generation i firmaet, og har inden hans overtagelse af SVS i 1996, arbejdet i landbruget, bl.a. på en større gård i Canada, samt kørt som eksportchauffør. Han startede som selvstændig vognmand i 1986 med køb af en mobil slamafvander, også kaldet en KSA, som han løste opgaver med for hans fars firma.

Igennem årene har Lars udviklet firmaet, så vi i dag råder over en moderne og effektiv flåde slamsugere, tørstofsugere, tankvogne, industrispulere, containerbiler og slamafvandere.

Udover at holde fast i de traditionelle arbejdsområder, har SVS ligeledes udviklet sig til at finde målrettede løsninger til erhvervs- og industrikunder. Her kan fremhæves Air-Digging, sug af diverse isoleringsmaterialer og specialisering i tankinspektion og tæthedstest og renovering af olieudskillere.

Lars har fået opbygget eget værksted til servicering af firmaet biler og grej, så vi hurtigt kan få repareret vores grej, og være klar til at servicere vores kunder.

Vi har igennem årene tilpasset vores udstyr til kundernes behov, og søger altid den nyeste tilgængelige teknologi for at kunne bibeholde et højt serviceniveau. Dette er til glæde for både vore kunder og medarbejdere.

I 2004 ansat vi John Vester, som miljøkonsulent, og har siden udviklet vores egen modtagerstation. På vores Kap. 5 modtagerstation har vi mulighed for at indsamle og opbevare olie- og kemikalieaffald fra vores kunder. Vi har et behandlingsanlæg, som gør det muligt at behandle de indsamlede produkter, som ellers skulle kasseres. Vi har gennem tiden udviklet en proces, som gør det muligt at genanvende 94 % af det indsamlede olieaffald.

Da problemer ikke kender klokken, har vi indført døgnservice, så vi altid kan betjene vores kunder.

Som en ekstra trykhed for vores kunder er vi  ISO 9001 & 14001 certificerede.

Vi løser opgaver på hele Sjælland, Fyn og i lokalområderne Sorø, Dianalund, Skælskør, Korsør, Slagelse, Ringsted, Næstved, Haslev, Vordingborg og Køge.

 

 

Totalløsninger er nøgleordet

Seriøst Veluddanet Samarbejdspartner